Menu plan
CAFÉEN ER ÅBEN MANDAG - LØRDAG 8.00 - 16.00
Frokost 12.00 - 13.30
DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til søndag skal betales senest dagen før
|
Marts
Ugedag | Dato | Menu | Specielt for dagen |
Lørdag | 1 | Skinke med stuvet spinat og grønt | Bondepige med slør - 35 kr |
Søndag | 2 | TA - Benløse fugle, kartofler, sauce og agurkesalat | |
Mandag | 3 | Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål |
|
Tirsdag | 4 | Stegt lever, løg, kart., sauce og grønt | Jordskokkesuppe - 35 kr |
Onsdag | 5 | Kylling i karry med ris, salat og mango chutney |
|
Torsdag | 6 | Stegt medister, kartofler, stuvet rodfrugter |
|
Fredag | 7 | Brændende kærlighed m/grønt, bacon, mos, surt | Boller – 7 kr |
Lørdag | 8 | Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod og rødbeder | Romfromage - 35 kr |
Søndag | 9 | TA - Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål | |
Mandag | 10 | Sprængt oksebryst, kartofler, peberrodssauce, grønt |
|
Tirsdag | 11 | Kalkunbryst, kartofler, stuvet spinat og gulerod | Gulerodssuppe - 35 kr |
Onsdag | 12 | Forloren hare, kartofler, sauce, rødkål |
|
Torsdag | 13 | Kyllingefilet med porre, kartofler, sauce, grønt |
|
Fredag | 14 | Pandekage med linse/grøntfyld og salat | Franskbrød - 20 kr |
Lørdag | 15 | Sorte gryde med kartoffelmos og grønt/surt | Æblekage - 35 kr |
Søndag | 16 | TA - Suppe med urter, kød- og melboller | |
Mandag | 17 | Hyldeblomstmarineret nakkefilet, kartofler, sauce og grønt | |
Tirsdag | 18 | Dahl med kartofler i og raita til samt brød | Porresuppe - 35 kr |
Onsdag | 19 | Boller i selleri, kartofler og rødbeder |
|
Torsdag | 20 | Spinattærte med laks og salat |
|
Fredag | 21 | Gryderet m/cocktailpølser, kartoffelmos og surt/grønt | Kanelboller – 7 kr |
Lørdag | 22 | Bøf med løg, kartofler, sauce og grønt | Citronfromage - 35 kr |
Søndag | 23 | TA - Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål | |
Mandag | 24 | Glaseret skinke, flødekartofler og ærter/majs |
|
Tirsdag | 25 | Enebærgryde med mos og broccoli | Rodfrugtsuppe - 35 kr |
Onsdag | 26 | Pølseret med grøntsager, linser og rødbeder |
|
Torsdag | 27 | Stegt sild, dild stuvet kartofler og grønt |
|
Fredag | 28 | Buffet - Lidt fisk, lunt, lidt sødt - 100 kr. | Rosinbrød – 25 kr |
Lørdag | 29 | Frikadeller, kartofler og stuvet rodfrugter | Islagkage - 35 kr |
Søndag | 30 | TA - Flæskesteg, kartofler, sauce, rødkål |
|
Mandag | 31 | Stegt kylling, kartofler, sauce, rabarber-kompot og drueagurk | |