Gå til hoved-indhold

 

Torsdag d. 31/10 - Pølsebiks med grønsager

 

Engangs 

Emballage

   3 – 5 kr. 

 

 

 

UGEDAG

 

 

 

 

 

 

DATO

CAFÉEN ER ÅBEN FRA

MANDAG TIL OG MED LØRDAG

 

 MENU CAFÉ

NOVEMBER  -  2024

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00  -   PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN  

(TRYK 4) 

Takeaway til søndag skal betales – senest dagen før 

Fredag

1

Boller i karry, ris og ærter

 

Lørdag

2

Stegt kylling, kartofler, sauce, surt og grønt

Pandekage med is

Søndag

3

TA - Suppe med urter, kød- og melboller – 40 kr.

1 tartelet m/høns i asp.  – 20 kr.

Begge retter – 55 kr.

+ pris for emballage

Mandag

4

Hamburgerryg, kartofler, grønlangkål, gulerod

 

Tirsdag

5

Kotelet i urtesauce, kartofler og grønt                   

Gulerodssuppe

Onsdag

6

Lasagne med linser/grønt, revet ost og salat

 

Torsdag

7

Paprikagryde, kartoffelmos, grønt

 

Fredag

8

Frikadeller, kartofler og stuvet porre og rødbeder

 

Lørdag

9

Guleærter med flæsk og medister, sennep, rødbede og rugbrød

Citronfromage

Søndag

10

TA- Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod

 

Mandag

11

Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål

 

Tirsdag

12

Italiensk farsbrød, kartofler, tomatsauce og grønt

Rodfrugtsuppe

Onsdag

13

Stegt lever, bløde løg, kartofler, sauce, grønt

 

Torsdag

 

14

Kyllingefilet med bagte rodfrugter, kartofler og sauce

 

Fredag

15 

Pandekage med linse/grøntfyld, revet ost og salat

 

Lørdag

16

Sorte gryde, kartoffelmos og grønt

Æblekage

Søndag

17

TA - Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål

 

Mandag

18

Skinke med flødekartofler og ærter

 

Tirsdag

19

Biksemad med spejlæg og rødbeder

Cremet grønkålssuppe

Onsdag

20

Farseret porre, kartofler, sauce, grønt

 

Torsdag

21

Gryderet m/cocktailpølser, kartoffelmos, grønt

 

Fredag

22

Bøf med løg, kartofler, sauce, asier + grønt

 

Lørdag

23

Kalkun gordon bleau kartofler, stuvet spinat, grønt

Blommetrifli

Søndag

24

TA -    Farseret porre, kartofler, sauce, grønt

 

Mandag

25

Krydderstegt nakkefilet, kartofler, sauce, grønt

 

Tirsdag

26

Paneret flæsk, kartofler, persillesovs, rødbeder og grønt

Kartoffel/porresuppe

Onsdag

27

Karrykål med hakket kylling og gulerod

 

Torsdag

28

Grønsags/linsetærte med bacondrys og salat

 

Fredag

29

Enebærgryde med kartoffelmos og grønt

 

 

Lørdag

30

Boller i selleri, kartofler og rødbeder

Moccafromage