Torsdag d. 31/10 - Pølsebiks med grønsager
Engangs Emballage 3 – 5 kr.
UGEDAG |
DATO | CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
MENU CAFÉ NOVEMBER - 2024 | DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 - PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til søndag skal betales – senest dagen før |
Fredag | 1 | Boller i karry, ris og ærter |
|
Lørdag | 2 | Stegt kylling, kartofler, sauce, surt og grønt | Pandekage med is |
Søndag | 3 | TA - Suppe med urter, kød- og melboller – 40 kr. 1 tartelet m/høns i asp. – 20 kr. | Begge retter – 55 kr. + pris for emballage |
Mandag | 4 | Hamburgerryg, kartofler, grønlangkål, gulerod |
|
Tirsdag | 5 | Kotelet i urtesauce, kartofler og grønt | Gulerodssuppe |
Onsdag | 6 | Lasagne med linser/grønt, revet ost og salat |
|
Torsdag | 7 | Paprikagryde, kartoffelmos, grønt |
|
Fredag | 8 | Frikadeller, kartofler og stuvet porre og rødbeder |
|
Lørdag | 9 | Guleærter med flæsk og medister, sennep, rødbede og rugbrød | Citronfromage |
Søndag | 10 | TA- Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod |
|
Mandag | 11 | Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål |
|
Tirsdag | 12 | Italiensk farsbrød, kartofler, tomatsauce og grønt | Rodfrugtsuppe |
Onsdag | 13 | Stegt lever, bløde løg, kartofler, sauce, grønt |
|
Torsdag
| 14 | Kyllingefilet med bagte rodfrugter, kartofler og sauce |
|
Fredag | 15 | Pandekage med linse/grøntfyld, revet ost og salat |
|
Lørdag | 16 | Sorte gryde, kartoffelmos og grønt | Æblekage |
Søndag | 17 | TA - Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål |
|
Mandag | 18 | Skinke med flødekartofler og ærter |
|
Tirsdag | 19 | Biksemad med spejlæg og rødbeder | Cremet grønkålssuppe |
Onsdag | 20 | Farseret porre, kartofler, sauce, grønt |
|
Torsdag | 21 | Gryderet m/cocktailpølser, kartoffelmos, grønt |
|
Fredag | 22 | Bøf med løg, kartofler, sauce, asier + grønt |
|
Lørdag | 23 | Kalkun gordon bleau kartofler, stuvet spinat, grønt | Blommetrifli |
Søndag | 24 | TA - Farseret porre, kartofler, sauce, grønt |
|
Mandag | 25 | Krydderstegt nakkefilet, kartofler, sauce, grønt |
|
Tirsdag | 26 | Paneret flæsk, kartofler, persillesovs, rødbeder og grønt | Kartoffel/porresuppe |
Onsdag | 27 | Karrykål med hakket kylling og gulerod |
|
Torsdag | 28 | Grønsags/linsetærte med bacondrys og salat |
|
Fredag | 29 | Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
|
|
Lørdag | 30 | Boller i selleri, kartofler og rødbeder | Moccafromage |