Gå til hoved-indhold

Menu plan

 

CAFÉEN ER ÅBEN MANDAG - LØRDAG 8.00 - 16.00

Frokost 12.00 - 13.30

 

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00

PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN  (TRYK 4) 

Takeaway til søndag skal betales senest dagen før 

 

 

Marts

UgedagDatoMenuSpecielt for dagen
Lørdag1

Skinke med stuvet spinat og grønt 

Bondepige med slør - 35 kr

Søndag2

TA -  Benløse fugle, kartofler, sauce og agurkesalat

 
Mandag3

Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål 

 

Tirsdag4

Stegt lever, løg, kart., sauce og grønt 

Jordskokkesuppe - 35 kr

Onsdag5

Kylling i karry med ris, salat og mango chutney 

 

Torsdag6

Stegt medister, kartofler, stuvet rodfrugter 

 

Fredag7

Brændende kærlighed m/grønt, bacon, mos, surt         

Boller – 7 kr

Lørdag8

Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod og rødbeder 

Romfromage  - 35 kr

Søndag9

TA  - Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål

 
Mandag10

Sprængt oksebryst, kartofler, peberrodssauce, grønt 

 

Tirsdag11

Kalkunbryst, kartofler, stuvet spinat og gulerod  

Gulerodssuppe - 35 kr

Onsdag12

Forloren hare, kartofler, sauce, rødkål 

 

Torsdag13

Kyllingefilet med porre, kartofler, sauce, grønt 

 

Fredag14

Pandekage med linse/grøntfyld og salat 

Franskbrød - 20 kr

Lørdag15

Sorte gryde med kartoffelmos og grønt/surt 

Æblekage - 35 kr

Søndag16

TA - Suppe med urter, kød- og melboller  

 
Mandag17

Hyldeblomstmarineret nakkefilet, kartofler, sauce og grønt 

 
Tirsdag18

Dahl med kartofler i og raita til samt brød 

Porresuppe - 35 kr

Onsdag19

Boller i selleri, kartofler og rødbeder  

 

Torsdag20

Spinattærte med laks og salat 

 

Fredag21

Gryderet m/cocktailpølser, kartoffelmos  og surt/grønt 

Kanelboller – 7 kr

Lørdag22

Bøf med løg, kartofler, sauce og grønt 

Citronfromage - 35 kr

Søndag23

TA - Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål

 
Mandag24

Glaseret skinke, flødekartofler og ærter/majs 

 

Tirsdag25

Enebærgryde med mos og broccoli  

Rodfrugtsuppe - 35 kr

Onsdag26

Pølseret med grøntsager, linser og rødbeder 

 

Torsdag27

Stegt sild, dild stuvet kartofler og grønt 

 

Fredag28

Buffet - Lidt fisk, lunt, lidt sødt -  100 kr.   

Rosinbrød – 25 kr

Lørdag29

Frikadeller, kartofler og stuvet rodfrugter     

Islagkage - 35 kr

Søndag30

TA - Flæskesteg, kartofler, sauce, rødkål 

 

Mandag31

Stegt kylling, kartofler, sauce, rabarber-kompot og drueagurk